Wensboom Concert

Rotary Club Oosterhout Regio
zo 15 okt 15:00 - 17:00
15 okt
15:00 - 17:00
  • 15 okt
    15:00 - 17:00
    Pauze 15:55
    KLEINE ZAAL (ongeplaceerd)

10 jaar Wensboom. Ruim 200 wensen vervuld. Alle reden om naar buiten te treden met dit Benefietconcert om financiële middelen te genereren die zorgen dat ook de komende jaren wensen voor de Oosterhoutse gemeenschap vervuld kunnen worden. 
Voor de pauze treedt het trio "Van Klip en Boeien" op met sfeervolle liedjes. Na de pauze zie je "Coração Bossa Nova" die vol passie Brazillaanse sferen van de bossa nova neerzetten. Tijdens de nazit in de foyer kun je nog nagenieten van oude stijl jazz met "Marvelous Milly and the Magic Jazzcats"

Van Klip en Boeien
In een muzikale vertelling, getiteld 'Ge Tijden', neemt dit trio ons mee van het ene huis naar het andere, naar een omgeving waarin alles verandert wat vertrouwd was. Over spullen met een verhaal, over het tij dat tegenzit, domme dingen die we doen, maar vooral over veerkracht en vriendschap. 
Zang - Yovnne Wagenaar
Piano accordeon - Dries Oomen
Gitaar - Martijn Nieuwenhuizen

Coração Bossa Nova
Dit onlangs op het Breda Jazz Festival opgetreden combo brengt swingende samba's, relaxte bossa's tot broeierige ballads. De klankkleur is transparant. Het warme en kalme geluid van de bossa nova neemt ons mee in Braziliaanse sferen met nummers van Antônio Carlos Jobim, Sting, Ivan Lins en João Bosco.
Zang - Relin Zeegers
Trompet - Richard van Iersel
Gitaar - John van Oorschot
Contrabas - Ernst van Tatenhove
Piano - Matthijs Giesberts
Drums - Alaor Soares

Marvelous Milly and the Magic Jazzcats
Deze Bredase formatie rondom zangeres Mirjam Singers brengt een afwisselende oude stijl jazz ten gehore.
Zang - Mirjam Sengers
Trombone - Bart Goosens
Saxen - Toon Oomen
Banjo - Wouter Nouwens
Bas - John Rijnen
Drums - Jos van Zuien