Arrangementen

Maak je avondje uit compleet met één van onze arrangementen! Zo geniet je met TheaterPlus van lekkere hapjes en drankjes, kun je met TheaterSamen genieten van je theaterbezoek met een gezelschap en krijg je met Eerst Eten kortingen bij verschillende aangesloten restaurants.

Je kunt deze arrangementen gemakkelijk bijboeken tijdens het kopen van je kaartjes.
Heb je al kaartjes voor een voorstelling en wil je later nog een arrangement bijboeken? Log dan in op de website en ga onder je account naar "Mijn e-tickets". Hier kun je per voorstelling op de knop "Boek hier je extra's voor je bezoek" klikken om de beschikbare arrangementen te zien en zelfstandig bij te boeken. Zie je de knop niet staan onder een voorstelling? Dan zijn er geen arrangementen (meer) beschikbaar.

TheaterPlus
Een avondje naar het theater wordt extra leuk met ons TheaterPlus Arrangement. Vooraf geniet je van koffie- of thee met iets lekkers. In de pauze staat je drankje klaar op jouw eigen tafeltje en na afloop is het tijd om na te praten met een lekker drankje en luxe bittergarnituur. De prijs bedraagt € 9,50 per persoon. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per voorstelling.

Een TheaterPlus Arrangement is niet te reserveren in combinatie met de voorstellingen in het Nationaal Theaterweekend, Sunday Sessions, concerten in de Sint-Jansbasiliek, verhuringen, films en familievoorstellingen in de middag.

TheaterSamen
Ben je theaterliefhebber, maar is het lastig om iedere keer iemand te vinden die mee wil? Dan hebben we een perfecte oplossing: TheaterSamen! 

Met dit arrangement ga je samen met een groepje gelijkgezinde theaterliefhebbers en met een van onze vrijwilligers genieten van een bezoek aan ons theater.
Voorafgaand aan de voorstelling drinken we met de gehele groep een kopje koffie of thee om elkaar te leren kennen. Vervolgens gaan we gezamenlijk van de voorstelling genieten, en kunnen we achteraf lekker nakletsen onder genot van een hapje en drankje. 

TheaterSamen kost €9,50 en is inclusief de koffie of thee vooraf, en het drankje en hapje na afloop. 
Het arrangement kan bijgeboekt worden bij de volgende voorstellingen: 


- Zo 21 apr 14:00 uur - Je Anne, Chris Tates e.a. - Uitverkocht
- Za 1 jun 20:15 uur - The Kik, Bal populaire - Uitverkocht

Cinema Café 

Ben je een fervent filmfan én liefhebber van een lekker broodje? Probeer dan eens ons Cinema Café arrangement uit! Voor slechts €5,50 kun je bij een select aantal films dit arrangement bijboeken tijdens je bestelling. Hiermee kun je na afloop van je film in ons Leescafé aanschuiven voor een heerlijk belegd broodje, plus een kopje koffie of thee.

Een avond uit in de Bussel? Eerst eten!
Je maakt je avondje uit echt compleet met een diner voorafgaand aan de voorstelling. Daarom hebben wij een arrangement waarbij je, op vertoon van jouw theaterkaartje, tussen de 10% en 15% korting krijgt bij één van de aangesloten Oosterhoutse restaurants! Maak hiervoor uiterlijk vóór 18.30 een reservering bij het door jouw gekozen restaurant, en vermeldt hierbij dat je gebruik wil maken van het Eerst Eten arrangement.

Na het diner kun je genieten van een gratis kopje koffie of thee in de foyer voorgaand aan de voorstelling. Vergeet daarom niet bij je rekening naar het speciale koffiekaartje te vragen; deze wissel je bij de bar in Theater de Bussel in. Let op: dit koffiekaartje is alleen geldig vóór aanvang van de voorstelling.

Bekijk hieronder de deelnemende restaurants en hun kortingspercentages.

- De Beren Oosterhout (10% korting)

- Il Vicino (10% korting)

- In de Achtertuin (10% korting)

- Quisine (10% korting)

- El Toro Negro (10% korting)

- La Cantina (15% korting)