Arrangementen

Maak uw avondje uit compleet met één van onze arrangementen! Zo geniet u met TheaterPlus van lekkere hapjes en drankjes, kunt u met TheaterSamen genieten van uw theaterbezoek met een gezelschap en krijgt u met Eerst Eten kortingen bij verschillende aangesloten restaurants.

Theaterplus
Een avondje naar het theater wordt extra leuk met ons Theaterplus Arrangement. Vooraf geniet u van koffie- of thee met iets lekkers. In de pauze staat uw drankje klaar op uw eigen tafeltje en na afloop is het tijd om na te praten met een lekker drankje en luxe bittergarnituur. De prijs bedraagt € 9,50 per persoon.

U kunt dit arrangement met uw voorstellingskaarten mee bestellen. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Een Theaterplus Arrangement is niet te reserveren in combinatie met de voorstellingen in het Nationaal Theaterweekend, Mondiavisueel, Sunday Sessions, concerten in de Sint-Jansbasiliek, verhuringen en familievoorstellingen in de middag.

TheaterSamen
Ben je theaterliefhebber, maar is het lastig om iedere keer iemand te vinden die mee wil? Dan hebben we een perfecte oplossing: TheaterSamen! 

Met dit arrangement ga je samen met een groepje gelijkgezinde theaterliefhebbers en met een van onze vrijwilligers genieten van een bezoek aan ons theater.
Voorafgaand aan de voorstelling drinken we met de gehele groep een kopje koffie of thee om elkaar te leren kennen. Vervolgens gaan we gezamenlijk van de voorstelling genieten, en kunnen we achteraf lekker nakletsen onder genot van een hapje en drankje. 

TheaterSamen kost €9,50 en is inclusief de koffie of thee vooraf, en het drankje en hapje na afloop. 
Het arrangement kan bijgeboekt worden bij de volgende voorstellingen: 

- vr 30 september - The Sound of Musicals - Tessa Sunniva, Suzan Seegers, John Vooijs en Tony Neef
- vr 14 oktober - Diederik van Vleuten - Moedig voorwaarts
- za 12 november - Momentum (try-out) - Waldemar Torenstra, Astrid van Eck en Vincent Croiset
- zo 18 december - Irish Christmas - Fergal Ó Murchú
- za 21 januari - Hendrik Groen - Opgewekt naar de eindstreep - Beau Schneider, Nikkie Kuis, Leendert de Ridder e.a.
- za 25 februari - Dana Winner - Miss You Most
- vr 17 maart - Dominic Seldis & Francis van Broekhuizen - The Francis and Dominic Show (try-out)
- zo 19 maart - Graceland the ConcertThe African Mamas
- do 13 april - Nureyev - Jan Kooijman
- do 11 mei - Roué Verveer - Gewoon Roué

Een avond uit in de Bussel? Eerst eten!
U maakt uw avondje uit echt compleet met een diner voorafgaand aan de voorstelling. Daarom hebben wij een arrangement waarbij u, op vertoon van uw theaterkaartje, 10% korting krijgt bij één van de aangesloten Oosterhoutse restaurants. U dient dan wel vóór 18.30 uur te reserveren & bij het maken van de reservering te vermelden dat u gebruik wil maken van het Eerst Eten arrangement. Bij La Cantina krijgt u doordeweeks zelfs 15% korting!

Na het diner kunt u genieten van een kopje koffie of thee in de foyer voorgaand aan de voorstelling. Vergeet daarom niet bij uw rekening naar de speciale gastenbon te vragen; deze kunt u bij de bar in Theater de Bussel inwisselen.

Deelnemende restaurants

- De Beren Oosterhout

- Il Vicino

- La Cantina