Kassa informatie

Kaarten bestellen

- Online via www.theaterdebussel.nl

- Aan de kassa van de VVV/theaterbalie in gebouw de Bussel, tot 45 min voor aanvang van de voorstellingen. PIN-ONLY!  Openingstijden van de balie:

Maandag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur

- Telefonisch reserveren (ma t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur) via 0162 - 428 600. Let op: Geldt alleen voor theatervoorstellingen. Films zijn niet telefonisch te reserveren.

Administratiekosten

Bij telefonische en internetreservering wordt per kaart € 0,50 administratiekosten in rekening gebracht tot een maximum van € 6 per bestelling. Bij films en verhuringen bedragen de administratiekosten € 0,30 per bestelling. Bij aankoop aan de balie van Theater de Bussel betaalt u deze kosten niet. U kunt aan de balie alleen pinnen of met Podium Cadeaukaarten betalen.

Servicetoeslag inclusief

Bij (bijna) alle voorstelling geldt een servicetoeslag van € 3,50. Dit betekent dat er een drankje voor u klaar staat in de pauze (of na afloop indien er geen pauze is) en uw jas voor u wordt opgehangen in de bewaakte garderobe. Om rijen te voorkomen zetten wij in de pauze een selectie drankjes voor onze bezoekers klaar. U kunt uw drankje naar keuze natuurlijk ook bij de bar bestellen. Bij kinder- en familievoorstellingen is er GEEN servicetoeslag.

Serviceartikelen

Voorafgaand aan de voorstelling zijn aan de kassa oortelefoontjes of kinbeugels voor het ringleidingsysteem in bruikleen verkrijgbaar. Voor onze allerkleinste bezoekers hebben wij stoelophogers die bij de ingang van de zaal klaarstaan zolang de voorraad strekt.

Digitaal tegoed

Met je digitaal tegoed kun je vanaf nu online betalen bij het boeken van nieuwe voorstellingen.

Theater- en tegoedbonnen

De balie van Theater de Bussel accepteert theaterbonnen van Theater De Bussel. Bij internetreserveringen kunt u op vertoon van uw entreebewijzen tot uiterlijk de voorstellingsdag uw bonnen verzilveren aan de balie.

Betalen via een betaallink

Wanneer je telefonisch reserveert, krijg je een betaallink via de mail gestuurd. De betaallink is vervolgens 5 dagen geldig. Hierna vervalt de reservering. Belangrijk: om te kunnen betalen, heb je een online account nodig ('Mijn Theater'). Maak dus voordat je betaalt een Mijn Theater account aan op onze website.

Voorwaarden VSCD

Theater de Bussel hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties). Zie ook www.vscd.nl.

Exclusief Liefhebbersvoordeel - Anders dan anders

Normaal gesproken in een regulier theaterseizoen word je vanaf 6 voorstellingen Liefhebber en ontvang je 10% korting op voorstellingen in de grote zaal. Bij ten minste 8 voorstellingen trakteren wij je op een Bussel-cadeauvoorstelling die wij voor je selecteren.

LET OP! Voor het Bussel Buitengewoon programma (augustus - december 2020) hebben we onze liefhebbers-voorwaarden moeten wijzigen. De 10% korting die de liefhebbers normaliter ontvangen kunnen wij in dit buitengewone seizoen helaas niet aanbieden. Ook kan je geen nieuwe liefhebber worden. Maar alle liefhebbers van het afgelopen seizoen, worden automatisch liefhebber voor ons nieuwe seizoen.  Je krijgt voorrang op het boeken van kaartjes en wij trakteren je op een exclusieve Bussel-cadeauvoorstelling die wij voor je selecteren.

Ruilen en annuleren van kaarten
U kunt maximaal 4 toegangskaarten ruilen of annuleren tot een werkdag voor aanvang van de voorstelling. U kunt een andere voorstelling kiezen of u ontvangt het bedrag als theatertegoed. Per geannuleerde bestelling wordt € 2 in rekening gebracht.

Is de voorstelling die u zou bezoeken geannuleerd?
Helaas komt het soms voor dat door onvoorziene omstandigheden een voorstelling wordt geannuleerd. Het theater zal er in dergelijke gevallen alles aan doen u tijdig te informeren. Het is daarom van belang dat ons theater beschikt over juiste gegevens als o.a. telefoonnummer/e-mailadres. In geval van annulering door ons theater wordt de toegangsprijs exclusief administratiekosten teruggestort op uw rekening.

Film
Kaarten voor onze films zijn alleen online of bij de balie te boeken. Het is dus niet mogelijk om uw kaartjes via de telefoon te reserveren.

Rolstoelplaatsen
Zowel de grote als de kleine zaal beschikt over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Deze kunt u reserveren via het bestelformulier en bij de balie van Theater de Bussel, telefonisch of ter plaatse, dus niet online.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren in parkeergarage Basiliek aan de Valkenstraat (naast Theater de Bussel). U kunt de garage van 07.00 tot 23.00 uur inrijden. Uitrijden kan 24 uur per dag. Na 18.00 uur 's avonds geldt er een goedkoop avondtarief en geeft u maximaal 3 euro uit voor de hele avond. Er zijn drie invalideparkeerplaatsen beschikbaar op het torenplein. Daarnaast zijn er ook invalideparkeerplaatsen in parkeergarage Basiliek. 

Theater De Bussel verwelkomt graag onze zuiderburen. Als u kaartjes wilt kopen vanuit België zijn er verschillende opties.

Telefonisch kaartjes reserveren

Betalen via een betaallink (ook met creditcard)
Wanneer u telefonisch reserveert, krijgt u een betaallink via de mail gestuurd. De betaallink is vervolgens 5 dagen geldig. Hierna vervalt de reservering. Belangrijk: om te kunnen betalen, heeft u een online account nodig ('Mijn Theater'). Maak dus voordat u betaalt een Mijn Theater account aan op onze website. U kunt nu ook met uw creditcard betalen (VISA of Mastercard).

U kunt telefonisch kaartjes reserveren via 0162-428600. U kunt telefonisch ook aangeven dat u uw kaartjes liever zonder account reserveert. In dit geval kunt u ze bij ons komen ophalen. Let hierbij op dat de kaartjes binnen twee weken bij het theater opgehaald en betaald moeten worden. Als u de kaartjes binnen vijf dagen voor de voorstelling reserveert, kunt u de kaartjes op de avond van de voorstelling ophalen.

Via een machtigingsformulier

Achter in onze brochure staat een machtigingsformulier. Als u deze invult en opstuurt, machtigt u ons eenmalig om de voorstellingen naar keuze voor u te boeken en het bedrag van uw rekening af te schrijven. Het formulier is ook hier te downloaden. Stuur het formulier naar Theater de Bussel, Torenstraat 10, 4901EJ Oosterhout (let op voldoende frankering) of scan het formulier in en stuur het naar info@theaterdebussel.nl.