Vrienden van de Bussel

De Vrienden van de Bussel zijn betrokken ondernemers uit Oosterhout en de regio. Door vriend te worden van Theater de Bussel draagt u bij aan het floreren van de podiumkunsten in Oosterhout. Theater de Bussel toont met uw steun meer bijzondere voorstellingen en bereikt meer mensen. Onze vleugel in de kleine zaal is gedoneerd door de Vrienden en ons project Bussel bij u thuis, waarbij we in verzorgingshuizen theater laten zien, wordt ook mede door de Vrienden van de Bussel gerealiseerd.

Op onze Vriendenavonden ontmoeten de Vrienden elkaar in het theater. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten zij in een ontspannen sfeer samen met hun partner van een culturele avond in Theater de Bussel. Voorstellingsbezoek, kijkjes achter de schermen en natuurlijk vriendenborrels in een inspirerende omgeving maken onderdel uit van het lidmaatschap van onze vriendenclub. Het vriend zijn biedt natuurlijk ook aantrekkelijke voordelen bij het bezoek aan het theater en bij het huren van een van onze ruimtes. Vanzelfsprekend zit u eerste rang bij het nieuwe programma en bent u als eerste op de hoogte van het theaternieuws.

Draagt u de Oosterhoutse cultuur een warm hart toe en heeft u zin in een nieuwe inspirerende vriendschap? Dan zijn er verschillende vrienden-pakketten samengesteld waar u uit kunt kiezen. Voor meer informatie over de pakketten en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Willeke Meijer, vriendenmaker van Theater de Bussel, via 0162 428 600 of via vrienden@theaterdebussel.nl. Wij kijken er naar uit met u te proosten op onze nieuwe vriendschap en op een mooi cultureel aanbod in uw eigen Oosterhout.

AB Inbev
Wijnkoperij de Gouden Ton
B&V Partners in Veiligheid
Culinair Pakhuys
Delta Staal
DOEN Horeca Uitzendbureau
Groen Promotie
Héman Horecaverhuur
J2 Makelaardij
Jeroen Turkenburg
K E D Konings Export Development
Medicum Consult
Nomilex
Polyfluor Plastics
Anita en Ron Broere Rasenberg
Trommelen Makelaardij
TIM Group
Van Oers
Ijssalon ViaVia
All About Wine