Vrienden van de Bussel

De Vrienden van de Bussel zijn betrokken ondernemers uit Oosterhout en de regio. Door vriend te worden van Theater de Bussel draagt u bij aan het floreren van de podiumkunsten in Oosterhout. Theater de Bussel toont met uw steun meer bijzondere voorstellingen en bereikt meer mensen. Onze vleugel in de kleine zaal is gedoneerd door de Vrienden en ons project Bussel bij u thuis, waarbij we in verzorgingshuizen theater laten zien, wordt ook mede door de Vrienden van de Bussel gerealiseerd. Het onlangs aangeschafte video-streaming systeem is de nieuwste aanwinst dankzij de vrienden.

Op de gezellige Vriendenavonden ontmoeten de Vrienden elkaar in het theater. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten zij in een ontspannen sfeer samen met hun partner van een culturele avond in Theater de Bussel. Voorstellingsbezoek, kijkjes achter de schermen en natuurlijk vriendenborrels in een inspirerende omgeving maken onderdeel uit van de vriendschap. Vriend zijn biedt natuurlijk ook aantrekkelijke voordelen bij het bezoek aan het theater en bij het huren van een van onze ruimtes. Vanzelfsprekend zit u eerste rang bij het nieuwe programma en kunt u als eerste kaarten boeken voor het nieuwe theaterseizoen.

Draagt u de Oosterhoutse cultuur een warm hart toe en heeft u zin in een nieuwe inspirerende vriendschap? Dan kunt u kiezen uit verschillende vriendschappen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willeke Meijer, vriendenmaker van Theater de Bussel, via 0162 428 600 of via W.Meijer@theaterdebussel.nl. Wij kijken er naar uit met u te proosten op onze nieuwe vriendschap en op een mooi cultureel aanbod in uw eigen Oosterhout.

Huisvrienden

Dikke Vrienden