Neeltje de Vries

155 (eenvijfvijf) & Maas theater en dans

Stuntkont (6 tot 106 jaar)
vr 19 apr 19:30 - 20:30
19 apr
19:30 - 20:30
  • 19 apr
    19:30 - 20:30
    GROTE ZAAL

Met zijn hilarische poep- en plashumor is ‘Stuntkont’ een liefdesverklaring aan het kinderbrein

NRC, ★★★★ 

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen kinderen. En dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot. Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken en niks doen (toch?). Er moeten huizen gekocht worden, belastingen betaald worden en je moet je verdiepen in termen als ‘hypotheekrenteaftrek’ en ‘eigen-inkomsten-norm’. Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor. Zelfs 6-jarigen zullen zoiets hebben van: 'djeez, zij zijn echt kinderachtig'. In een flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

SHITTY TWISTER: Om alvast in de kinderachtige vibes te komen, kun je voorafgaand aan de voorstelling een spelletje Shitty Twister komen spelen in onze foyer. Dit enorme Twisterspel in verschillende tinten bruin heeft onder elke stip een onverwachte verrassing. 

Trigger warning: deze voorstelling bevat stroboscopische lichten en harde geluidseffecten.

De pers over de voorstelling: 

“De beste shitvoorstelling in jaren komt uit Rotterdam” - Cultureel Persbureau 
“ (...) vol met zeer grappige componenten die op meerdere manieren uit te leggen zijn. Ik verveel mij, net zoals de kinderen om mij heen, dan ook geen moment.” - Theaterparadijs (★★★★)