Mark Engelen

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang
vr 15 mrt 20:30
15 mrt
20:30
  • 15 mrt
    20:30
    KLEINE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann

NRC - ★★★★★

Ze is weer te zien in Theater de Bussel: Lisa Ostermann. Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Maar Lisa Ostermann is het! In deze nieuwe voorstelling zal ze hier definitief bewijs voor leveren. Het wordt niet makkelijk, maar wel grappig. Lisa combineert opnieuw haar scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. Haar eerste solo voorstelling, die ze ook in ons theater speelde, werd alom geprezen door de pers. De Theaterkrant noemde haar al “een overrompelend talent”. Niet te missen dus, de terugkeer van deze hoog getalenteerde dame, die ook nog eens het Leids won in 2020!

De pers over deze voorstelling:

Theaterkrant
Lisa overtreft zichzelf in "Makkelijk in de omgang" met scherpe humor, meesterlijke liedjes en een indrukwekkende groei als cabaretière.

NRC (★★★★★) 
Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann. [...]
In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft, voor grappen, verhalen en liedjes. Ze is helemaal thuis op het podium. [...] 
Lisa Ostermann is eeN stem om rekening mee te houden in het cabaret.

De Volkskrant (★★★★)
Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden.

Trouw (★★★★) 
Comédienne Lisa Ostermann is een natuurtalent.