Janneke de Bijl

Doet u ook mensen?
za 20 jan 20:30 - 22:15
20 jan
20:30 - 22:15
  • 20 jan
    20:30 - 22:15
    KLEINE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €1,- per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €1,- per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Geloof het of niet, maar Janneke is echt een optimist, altijd al geweest ook. Want zo moeilijk is het niet: als je moe bent, ga dan zitten. Als je iets niet leuk vindt, ga dan zitten. Jammer alleen dat mensen vaak niet naar haar luisteren. Van binnen is ze dwarser dan dwars. Ze analyseert, ageert, demonstreert, relativeert en playbackt. “Doet u ook mensen?” is een voorstelling over de keerzijde van vriendschap en de hardheid van dierenliefde. Over redden wat er te redden valt. Met als wezenlijke vragen: Hoe gaat het met de Hutu’s en de Tutsi’s? Kun je iemand redden die dood wil? En waar plaats je de uitroeptekens in je agenda?

Janneke de Bijl schreef ook het boek 'Als, dan - een logsiche roman'. Koop je een kaartje voor haar voorstelling 'Doet u ook mensen?', dan maak je automatisch kans om deze tragikomische roman van haar te winnen. De winnaar zal in de week voorafgaand aan de voorstelling per e-mail op de hoogte gebracht worden. 

In de seizoensbrochure stond deze voorstelling onder een andere datum vermeld. De correcte datum is zaterdag 20 januari.