Meester Jesper kraakt de code (6+) (try-out)

za 7 dec
7 dec

Ontdek de allereerste theatershow van Nederlands populairste meester: Meester Jesper! Met meer dan één miljoen volgers dagelijks inspireert hij zowel nieuwsgierige kinderen als hun ouders. Maar nu heeft hij jullie hulp nodig… De belangrijkste toetsen van zijn leerlingen zijn gestolen. Als hij deze niet terugvindt, wordt hij ontslagen en mag hij NOOIT MEER lesgeven en moet hij VOOR ALTIJD stoppen met social media! De dieven hebben de toetsen in een kluis in dit theater verstopt. Gelukkig heeft Meester Jesper hints gevonden om de code te kraken, maar dit kan hij niet alleen.

Samen met jou, je ouders of vrienden tovert Meester Jesper het theater om tot een groot klaslokaal. Door interactieve en educatieve spelletjes, raadsels en hints op te lossen, help je Meester Jesper de code te kraken en de gestolen toetsen terug te vinden. Zo kan Meester Jesper voor altijd blijven lesgeven en gaan zijn leerlingen over naar het volgende schooljaar!

'Meester Jesper kraakt de code' is een interactieve en educatieve theatershow die jouw kind leert samen te spelen en te werken met anderen in de zaal.

Ter ere van ons 40-jarig jubileum bezoeken kinderen tot en met 12 jaar dit theaterseizoen álle familievoorstellingen gratis. Reserveren is wel verplicht. Klik hier voor meer informatie.