Kikker is verliefd! (3+) (try-out)

Kikker, Haas, Eend, Rat en Varkentje
vr 9 dec 16:00 - 17:15
9 dec
16:00 - 17:15
  • 9 dec
    16:00 - 17:15
    GROTE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €0,50 per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €0,30 per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Kikker en zijn vriendjes maken na meer dan dertig jaar een sprongetje naar het theater! Kikker voelt zich vreemd, want hij moet lachen en huilen tegelijk, en zijn hartje doet boem, boem, boem. Wat zou er met hem aan de hand zijn? Heeft hij honger, is hij ziek, of is hij misschien… verliefd? ‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het boek van Max Velthuijs. Tijdens deze magische poppenvoorstelling met veel interactie en humor ga je samen met kikkers en zijn vriendjes op een vrolijk muzikaal avontuur. Na de voorstelling kun je met Kikker en zijn vriendjes op de foto in de foyer tijdens een heuse meet & greet.

Extra leuk: als jij een kaartje koopt voor de voorstelling, maak je automatisch kans op een super leuk Kikker prijzenpakket! Hierin zit een Kikker rugzak, een Kikker knuffel, Kikker stoepkrijt en een Kikker kleurboek. De winnaar zal in de week voorafgaand aan de voorstelling per e-mail op de hoogte gebracht worden. 

Maak kans op een Kikker prijzenpakket!

Op 9 december mogen we eindelijk Kikker en zijn vriendjes verwelkomen in Theater de Bussel. Wil jij kans maken op een geweldig Kikker prijzenpakket? Lees dan snel verder!