Top Sport Benefiet(s) Event

Hoe is het om een TOP-SPORTFAMILIE te zijn?
NIEUWE DATUM & LOCATIE
wo 10 mei 18:00 - 22:00
10 mei
18:00 - 22:00
  • 10 mei
    18:00 - 22:00
    Clubhuis van MHC De Warande

Fietsmaatjes fietsen samen, en topsport bedrijven doe je natuurlijk ook samen!  

Op 10 mei vindt er het Clubhuis van MHC de Warande een prachtig Benefietsmaatjes Top Sport Event plaats met als doel donaties voor een Duo-fiets voor Fietsmaatjes Oosterhout op te halen. Fietsmaatjes fietsen samen, en topsport bedrijven doe je natuurlijk ook samen!  

Marieke Smits , politiek verslaggever bij omroep WNL/Op1 en tevens oud hockeyster van MHC De Warande, zal deze avond presenteren. Aan de hand van unieke sportbeelden uit het vermaarde archief van Math Teeuwen zal zij ons meenemen in de inspirerende verhalen van voormalig top hockeyers Ties Kruize en Malou Pheninckx en hun bijzondere families. Hun aangrijpende familie geschiedenissen gaan over top prestaties die niet alleen op het sportveld plaatsvonden.

DOEL
Het doel van de avond is fundraising voor een nieuwe duofiets voor de Stichting Fietsmaatjes Oosterhout opgericht in 2021. Fietsmaatjes Oosterhout heeft momenteel vier duo-fietsen in gebruik. Die worden intensief gebruikt. Vanwege de grote belangstelling is er dan ook behoefte aan een extra fiets. De opbrengst van de benefiet(s)avond zal volledig worden gebruikt voor een nieuwe fiets. Ondersteuning van dergelijke lokale doelen past binnen de doelstellingen van Rotary.Recent werd St Catharinadal ondersteund middels concerten door Wibi Soerjadi en de vermaarde Franse lunch in de wijngaarden van het kloosterdomein.

PROGRAMMA
18.00 uur - ontvangst
18.30 uur - diner / buffet
19.45 uur - de unieke verhalen van en over Malou Pheninckx en Ties Kruize
21.00 uur - loterij en veiling

DINER AAN TAFEL
Aan een exclusieve tafel voor vier personen kun je genieten van een driegangendiner en onbeperkte drankjes voor in totaal € 375,- (€ 93,75 pp)

BUFFET
Je kunt ook een kaartje kopen voor een heerlijk buffet. De prijs daarvan is € 47,50, inclusief twee drankjes.

LOTERIJ EN VEILING
Je kunt deze avond lootjes kopen. Daarmee steun je het goede doel én je maakt kans op leuke prijzen. Als klap op de vuurpijl zal er op het einde van de avond een spetterende veiling met exclusieve items worden gehouden.

Wil je pas na het eten aanschuiven? Dat kan! Reserveer wel een (gratis) kaartje.