Bart Heemskerk

Jan-Willem Rozenboom

plays Bach
Pianofestival
zo 2 apr 11:00 - 12:20
2 apr
11:00 - 12:20
  • 2 apr
    11:00 - 12:20
    KLEINE ZAAL

Rozenboom toert dit seizoen met zijn nieuwe album ‘Jan-Willem Rozenboom plays Bach – Seven Pianotranscriptions’ langs de theaters. Met bijzondere, eigen bewerkingen die hij heeft gemaakt van aria’s, orgelstukken en vioolcomposities en als hoogtepunt van het concert de beroemde Chaconne in een bewerking voor alleen de linkerhand door Johannes Brahms. Vanzelfsprekend vertelt Rozenboom in dit nieuwe programma ook weer enthousiast over de muziek en over Bach en wisselt hij de muziek van Bach af met andere composities. Zo komt ook de fuga die hij schreef op de melodie van ‘Brabant’ voorbij, het lied dat hij samen met Guus Meeuwis componeerde geïnspireerd door de aria van de Goldbergvariaties.

Deze voorstelling is onderdeel van het Pianofestival.

Bij deze voorstelling geldt een combi-ticket prijs. Koop je zowel voor deze voorstelling kaarten als voor  Meesterpianisten van Thomas Beijer, dan betaal je slechts €40,- in totaal.

Bij deze voorstelling is een luncharrangement bij te boeken, aanvangstijd 13:00. Deze wordt weergegeven als extra optie tijdens uw bestelproces.