Hans Oostrum

Op zoek naar René

René van Kooten
do 15 dec 20:15 - 22:30
15 dec
20:15 - 22:30
  • 15 dec
    20:15 - 22:30
    GROTE ZAAL

“Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden.” Dit hoorde René eigenlijk net iets te vaak tijdens zijn 25-jarige carrière. En als je dan ook nog eens 50 wordt in hetzelfde jaar, schreeuwt dit om een zoektocht. Want wie is René eigenlijk? Een musicalacteur, rockzanger, geschiedenisdocent of brave huisvader? Samen met een wisselende gastartiest, een swingende live band én een enthousiast publiek gaat René op zoek naar het antwoord op deze vragen. Tijdens zijn bezoek aan Theater de Bussel is deze gastartiest Carolina Dijkhuizen. Een avond vol zelfspot, humor en bekende liedjes uit René zijn carrière.

Extra leuk: als je kaartjes koopt voor deze voorstelling, maak je automatisch kans op een backstage pas! Hiermee mag je voorafgaand aan de voorstelling René ontmoeten in zijn kleedkamer, waar hij twee nummers voor je zal zingen en je natuurlijk met hem op de foto kan.
Elke kaartjeskoper doet automatisch mee met deze actie. In de week voorafgaand aan de voorstelling zullen uit alle kaartkopers 3x 2 winnaars geselecteerd worden. De winnaars zullen via email op de hoogte gesteld worden.