Brenda de Vries

Joost Spijkers

Hotel Spijkers (reprise)
zo 11 dec 16:00 - 17:45
11 dec
16:00 - 17:45
  • 11 dec
    16:00 - 17:45
    KLEINE ZAAL
  • Ticketkosten bedragen €0,50 per ticket tot maximaal €6,- per bestelling.
    Voor films en lokaal talent geldt €0,30 per bestelling. Klik hier voor meer informatie 

Een waar visueel en theatraal spektakel, ****

Trouw

Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Kleinkunst 

Afgelopen seizoen was Joost Spijkers al te gast in ons theater met Hotel Spijkers, en iedereen die daar bij was smeekte om een reprise!

"Hotel Spijkers" is zoveel meer dan een theaterconcert omdat Spijkers zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk. De nummers van Joost Spijkers volgen elkaar in hoog tempo op en verklanken een grote levensvreugde die altijd tegengekleurd wordt door het besef van een naderend einde, waarbij het feest een metafoor is voor het leven. Joost zingt Brel en Aznavour klassiekers met een even verbluffend gemak en intense bezieling als zijn eigen nummers. Spijkers ontwikkelde een geheel eigen sound en volkomen eigenzinnige stijl mede door de ijzersterke teksten van Peer Wittenbols. Hotel Spijkers is een waar visueel, muzikaal en theatraal spektakel. Dus komt dat zien! 

De pers over Hotel Spijkers:

“Hotel Spijkers is van hoog niveau“ (de Volkskrant ****)

“Innemende show tijdens slapeloze nacht in Hotel Spijkers” (NRC Handelsblad ****)

“Een bijna criminele overdaad aan schoonheid. Spijkers zingt het allemaal met verbluffend gemak” (Het Parool)

"Hotel Spijkers is zoveel meer dan een theaterconcert omdat Spijkers zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk” (De Groene Amsterdammer)