Martijn Kardol

De Situatie
vr 30 sep 20:30 - 22:00
30 sep
20:30 - 22:00
  • 30 sep
    20:30 - 22:00
    KLEINE ZAAL

Hier toont hij dat hij als cabaretier verder kan reiken dan de belevenissen in zijn huis

de Volkskrant

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Oud-Neerlands Hoop genomineerde Martijn Kardol keert voor de derde keer terug naar Theater de Bussel. Deze keer heeft de kleinkunstenaar het over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

De pers over ‘De Situatie’: 

·         “De situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt." (Theaterkrant, keuze van de criticus) 

·         "Hier toont hij dat hij als cabaretier verder kan reiken dan de belevenissen in zijn huis".  (Volkskrant) 

·         "Martijn Kardol weet eigenzinnig terug te blikken op de achterliggende coronacrisis, maar dat ook te verpakken in grappige anekdotes en verhalen (...) cabaret dat iets verder reikt dan alleen maar schuddebuiken van het lachen. Het mag ook ergens over gaan." (Leidsch Dagblad)