Het Huis van Asporaat

Shirma Rouse

Hoop en liefde
do 24 nov 20:15 - 21:45
24 nov
20:15 - 21:45
  • 24 nov
    20:15 - 21:45
    GROTE ZAAL
    Geweest

Shirma Rouse mag je met recht de Nederlandse Queen of Soul noemen. Ze overtuigde als hartverwarmende finalist van The Voice of Holland 2013, was backing vocalist bij Anouk op het Eurovisie Songfestival, speelde Maria in The Passion, maakte diepe indruk met haar weergaloze Tribute to Aretha Franklin en was afgelopen zomer als coach te zien in het programma Amazing Grace op NPO 1. 

In haar nieuwe show Hoop en Liefde neemt Shirma Rouse je mee op haar reis, van de 19-jarige vrouw die alleen naar Nederland kwam tot de vrouw wie ze vandaag de dag is. De afgelopen jaren werkt Shirma Rouse bewust aan zichzelf. Niet alleen door gezonde voeding en sporten, maar ook door haarzelf liefde te gunnen. Liefde, die ze zo graag aan anderen geeft. De lessen die ze de afgelopen periode heeft geleerd deelt ze tijdens haar show, begeleid door een repertoire van eigen nummers, maar ook nummers van haar muzikale helden waaronder Aretha Franklin. Samen met haar band brengt ze een warme en intieme avond, vol zang, korte verhalen en swingende muziek.

In Hoop en Liefde maakt Shirma Rouse de naam van de Nederlandse Queen of Soul meer dan ooit tevoren waar. Hier wil je bij zijn!

Extra leuk: Shirma is ook co-curator van de Gospeltentoonstelling bij Museum Catharijneconvent in Utrecht. Koop jij kaartjes voor Hoop & Liefde? Dan ontvang je na de voorstelling een mail met daarin een kortingscode waarmee je voor 50% korting kaartjes kunt kopen voor de Gospeltentoonstelling!

---

Na afloop van deze voorstelling vindt een afterparty plaats! Blijf dus na afloop van het concert lekker hangen in de foyer, want hier gaan we gezellig door met (live)muziek. De afterparty is gratis bij te wonen.

Shirma Rouse als co-curator van de Gospeltentoonstelling!

Shirma Rouse is niet alleen te bewonderen in haar voorstelling Hoop & Liefde op 24 november, maar ze is ook betrokken als co-curator bij de grote Gospeltentoonstelling bij Museum Catharijneconvent in …