Opera voor Dummies

Céline Janssen
zo 31 okt 15:00 - 17:00
31 okt
15:00 - 17:00
  • 31 okt
    15:00 - 17:00
    KLEINE ZAAL
    Geweest

Toegankelijk voor iedereen én je leert er ook nog wat van!

Sopraan Céline Janssen toont in Opera voor Dummies aan dat opera eigenlijk hartstikke hip en toegankelijk is. Niet stoffig, maar sexy, grappig en ontroerend! In cabaret sfeer neemt ze je mee in de wereld van de opera, een genre dat in eerste instantie juist voor het hele volk werd geschreven.

 

Céline zingt niet alleen opera, maar ook jazz, pop en rock. Door deze genres met elkaar te combineren en bekende nummers te 'ver-opera-en', maakt ze opera voor een breed publiek toegankelijk.

Met haar deelname aan het SBS6 zangprogramma ‘We Want More’ liet ze al zien hoe opera ook kan. Ze verraste alle juryleden door het rock-lied “Who Wants To Live Forever” van Queen te ‘ver-opera-en’. Unaniem stemden Henk Poort, André Hazes, Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis haar naar de halve finale.

Toegankelijk voor iedereen én je leert er ook nog wat van!

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.