Huisvrouwen Bestaan Niet

Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
do 25 nov 20:15 - 21:55
25 nov
20:15 - 21:55
  • 25 nov
    20:15 - 21:55
    GROTE ZAAL
    Geweest

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven.

'Het leven is soms net een vuilniszak, er kan altijd nog wat bij.'

In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Huisvrouwen Bestaan Niet (meer).

Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: 'Net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.'


• Met Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
• Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit
• De bioscoophit ontving een nominatie voor een Gouden Kalf

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.