VanVelzen

Change Of Mind - Songs, Stories & Sofasessions
do 18 nov 20:15 - 23:05
18 nov
20:15 - 23:05
  • 18 nov
    20:15 - 23:05
    Pauze 21:30
    GROTE ZAAL
    Geweest

In Change Of Mind wordt een avond lang gelachen, openhartig verteld, maar vooral gepassioneerd muziek gemaakt.

In deze vijfde theatervoorstelling van VanVelzen, speelt en zingt de sympathieke zanger over zijn zoektocht naar antwoorden en over de noodzaak om nieuwe wegen in te slaan in een alsmaar veranderende wereld.

Zeker in het afgelopen jaar werd ieders flexibiliteit maximaal getest. Roel vertelt op vermakelijke wijze over hoe lastig het was om te breken met bestaande patronen, én over hoe bevrijdend het was toen het lukte om uiteindelijke alle veranderingen te omarmen.


• 'Roels Sofasessies' is een podcastserie van Roel van Velzen i.s.m. LINDA.nl. Wil je deze beluisteren? Klik op deze link!
• Voor het eerst mét Nederlandstalige liedjes
• De voorstelling is net zo dynamisch als het leven zelf

In de aflevering van 'Beste Zangers 2021' waar Karsu in de spotlight stond, mocht Roel voor haar 'Jij Maakt Muziek' zingen. Karsu zei het volgende over dit lied: "Ik wist zelf al dat je met Birak Beni Böyle veel kanten op kon, van smartlappen naar salsa, maar wat Roel ermee gedaan heeft blies mij helemaal omver. Ik denk dat ik het de rest van mijn leven op repeat ga zetten. Dit is kunst tot in zijn top!". Klik hier voor het fragment.

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Songs, Stories & Sofa Sessions.