Fien & Teun (2+)

Het Sinterklaasfeest (try out)
wo 17 nov 15:00 - 17:30
17 nov
15:00 - 17:30
  • 17 nov
    15:00 - 17:30
    GROTE ZAAL
    Geweest

Beleef, samen met Fien en Teun, dit gezellige vrolijke Sinterklaasavontuur!

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, vieren samen met jou het leukste feest van het jaar. Sinterklaas komt langs op de boerderij!

Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de meest feestelijkste periode van het jaar. Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen de schoenen met echte nepcadeaus, en zingen de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten.

Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten…• Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
• Leerzaam, grappig en vol interactie


Boerderij Experience
Vóór en ná de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de 'Boerderij Experience' in onze foyer. Hier ontdekken ze spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij.

Fien en Teun komen na afloop ook in de foyer voor een foto en dikke knuffel.

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Een muzikale voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.