Kaap Liefde

Raymi Sambo Maakt / BackBone
wo 13 okt 20:30 - 21:35
13 okt
20:30 - 21:35
  • 13 okt
    20:30 - 21:35
    KLEINE ZAAL
    Geweest

Wanneer ben je dader en wanneer slachtoffer?

In een opwelling boekt de overwerkte Astrid een reis naar een Afrikaans land. Terwijl de beach boys zich aan haar opdringen valt haar oog op de veel jongere, trotse visser Kofi. Ze worden verliefd en samen verhuizen ze naar Nederland. Het geluk lijkt hen toe te lachen, ze krijgen een tweeling maar Kofi kan niet goed aarden in zijn nieuwe omgeving. Hij worstelt met de taal, heeft moeite een baan en aansluiting met de mensen om hen heen te vinden. Op een dag haalt hij de kinderen van het schoolplein en vertrekt. Astrid reist met een op sensatie beluste televisieploeg naar zijn geboortedorp. De klopjacht op Kofi begint.


• Geïnspireerd op het TV-programma 'Ontvoerd', waarin het verhaal van de 'dader' niet in beeld komt.
• Stichting Raymi Sambo Maakt is sinds 2018 de naam waaronder regisseur en acteur Raymi Sambo projecten realiseert die hun wortels vinden in de Nederlandse interculturele samenleving.
• BackBone is opgericht door choreograaf Alida Dors en wil hiphop in Nederland en daarbuiten verder ontwikkelen door het dansvocabulaire te verdiepen.

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Een voorstelling over liefde, (on)macht en wraak.