CIRCUS CHARMS (7+)

ENSEMBLE SEASESSION
zo 31 okt 16:00 - 17:10
31 okt
16:00 - 17:10
  • 31 okt
    16:00 - 17:10
    GROTE ZAAL
    Geweest

Na avonturen in de jungle van Brazilië met kolibries, bizons en 'Brasilies' volgt er een uitbundige feestelijke finale met zang, dans, film en muziek.

Een variété-avond vol muziek, sketches, circus-acts en film! 

Frank en René Groothof zijn terug in dit wervelende muzikale circus, een familievoorstelling waarin tegendraadse onzin de hoofdrol speelt.

Ze gaan aan de haal met de krankzinnige verhalen van Ruslands grootste absurdistische schrijver Daniil Charms. Vechtend, spelend, ruziënd en zingend rollen ze door de piste.

Geen circus is compleet zonder live muziek! SeaSessions speelt stevige muziek van de revolutionaire Russen uit de jaren '20. De broertjes vertellen elkaar verhalen, sprookjes, maken ruzie, proberen acts uit - die allemaal mislukken. Broedertwist en broederliefde strijden om aandacht. Regelmatig komt het tot scheld- en vechtpartijen, waarna verzoening volgt.


• Stevige Russische muziek van het circusorkest
• Rebellerende broers
• Liederen van Alexander Mosolov


De pers over Circus Charms:
'De absurdistische variétéshow is een voltreffer: hilarisch, eigenzinnig en ontroerend.' - NRC

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.