Peppa Pig (2+)

Schoolreisje naar het strand
vr 29 okt 14:00 - 15:00
29 okt
14:00 - 15:00
  • 29 okt
    14:00 - 15:00
    GROTE ZAAL
    Geweest

Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Vandaag is de grote dag!

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen!

Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling.

Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten!

Het meest feestelijke uitstapje van het jaar! Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.


Klap gezellig mee
Kom vóór de voorstelling naar de foyer en versier jouw eigen muziekklapper in de Peppa Pig-knutselhoek! Klap mee met Peppa en haar klasgenootjes bij het leukste schoolreisje ooit!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.