Barrie Stevens

I'm an Artist
zo 24 okt 15:00 - 16:25
24 okt
15:00 - 16:25
  • 24 okt
    15:00 - 16:25
    KLEINE ZAAL
    Geweest

Mis het niet, want na dit grote avontuur gaan de koffers dicht. Op slot? Dat nooit! Barrie zal tot het eind 'vooral doorgaan'.

De 76-jarige Brit nodigt u uit voor een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz. In de koffers: zijn opmerkelijke levensverhaal, prachtige liedjes uit zijn roemrijke carrière en swingende dans. In 'I'm an Artist' zingt, danst en vertelt Barrie in een intieme setting over zijn leven. Alle hoogtepunten vanaf zijn vertrek naar Nederland komen terug in de voorstelling. Denk aan Ja Zuster, nee Zuster, Titatovenaar, de Soundmixshow en zijn talloze samenwerkingen met wereldsterren.

Maar het was niet alleen rozengeur en maneschijn. Net zo vaak was het lot Barrie minder gunstig gezind. Naast de eeuwige strijd om werk en het afbranden van zijn geliefde woning, verloor hij tot overmaat van ramp zijn grote liefde. Het heeft hem gemaakt tot wie hij nu is.


• Bekend van het tv-programma 'Beter laat dan nooit' met Willibrord Frequin, Peter Faber en Gerard Cox

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Nooit eerder met een soloprogramma in het theater.