Joost Spijkers

Hotel Spijkers
vr 24 sep 20:30 - 22:05
24 sep
20:30 - 22:05
  • 24 sep
    20:30 - 22:05
    KLEINE ZAAL
    Geweest

Golven van zoete, pijnlijke en geestige herinneringen volgen elkaar op.

Een man loopt verdwaasd de lobby van een hotel binnen. Zijn kleding druipt van het water en hij zit onder de schrammen. Hij slaat op de bel en wacht op de nachtportier. Het orkestje in de lobby speelt onverstoorbaar door.

Het leven van de man flitst voorbij. Hij bezingt alle hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Een hartstochtelijke ode aan de levenden én de doden uit zijn geschiedenis. Ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt er gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken.

Hier zou je voor eeuwig willen blijven logeren.

Joost Spijkers betoverde ons al eerder in de Bussel met Spijkers II. Met deze voorstelling won hij de Poelifinario in de categorie kleinkunst.

De jury: 'De voorstelling staat op eenzame hoogte. Elke noot, elk woord, elke handeling wordt met volle, theatrale overgave gebracht en dat maakt dat SPIJKERS recht in het hart raakt.'


• Theatraal concert
• Ver weg van de waan en sleur van alle dag

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

In Hotel Spijkers hoeft een mens nooit meer alleen te zijn.