OG3NE

Samen Uit, Samen Thuis
di 26 apr 20:15 - 22:35
26 apr
20:15 - 22:35
  • 26 apr
    20:15 - 22:35
    GROTE ZAAL
    Geweest

De allermooiste Nederlandstalige liedjes.

Het is al langer bekend dat OG3NE met hun unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie kan tillen. De Nederlandse muziek scene heeft in het rijke muzikale verleden vele prachtige pareltjes voortgebracht. Hoe zouden deze klinken, verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje. Ook zo benieuwd? Koop snel uw tickets en laat u verrassen! Ter ondersteuning van de Nederlandstalige tournee verschijnt in maart tevens hun nieuwe single ‘Veel Te Snel’.

Door corona werd in maart 2020 hun tournee abrupt afgebroken. Toch ontstond er iets moois. Tijdens de coronamaanden van isolatie wisten de dames van OG3NE met ‘Home Isolation Video’s’ wekelijks miljoenen mensen te betoveren. Wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend. Liefst tweemaal bejubelde niemand minder dan Dolly Parton de dames voor hun versie van ‘Jolene’.

Met maar liefst 12 succesvolle en zeer gewaardeerde online streamingconcerten, in diverse thema’s, hield OG3NE gedurende de coronaperiode contact met haar fans. Maar de hunkering naar live optreden met band is groot. Na lange tijd zijn ze dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van OG3NE.


• Nu helemaal Nederlandstalig
• Publiekslieveling OG3NE weer bij ons in het theater
• Onlangs op TV met Herman van Veen en Lauwtje met Opzij

Let op: dit is een verplaatste voorstelling. Deze stond oorspronkelijk gepland voor 9 september 2021. Alle kaartkopers hebben hierover bericht ontvangen.