Arrangementen

Maak uw avondje uit compleet met één van onze arrangementen! Zo krijgt u met Eerst Eten kortingen bij verschillende aangesloten restaurants en geniet u met TheaterPlus van lekkere hapjes en drankjes. 

Theaterplus
Een avondje naar het theater wordt extra leuk met ons Theaterplus Arrangement. Vooraf geniet u van koffie- of thee met iets lekkers. In de pauze staat uw drankje klaar op uw eigen tafeltje en na afloop is het tijd om na te praten met een lekker drankje en luxe bittergarnituur. De prijs bedraagt € 8,50 per persoon.

U kunt dit arrangement met uw voorstellingskaarten mee bestellen. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Een Theaterplus Arrangement is niet te reserveren in combinatie met de voorstellingen in het Nationaal Theaterweekend, Mondiavisueel, Sunday Sessions, concerten in de Sint-Jansbasiliek, verhuringen en familievoorstellingen in de middag.

Een avond uit in de Bussel? Eerst eten!
U maakt uw avondje uit echt compleet met een diner voorafgaand aan de voorstelling. Daarom hebben wij een arrangement waarbij u, op vertoon van uw theaterkaartje, 10% korting krijgt bij één van de aangesloten Oosterhoutse restaurants. U dient dan wel vóór 18.30 uur te reserveren & bij het maken van de reservering te vermelden dat u gebruik wil maken van het Eerst Eten arrangement. Bij La Cantina krijgt u doordeweeks zelfs 15% korting!

Na het diner kunt u genieten van een kopje koffie of thee in de foyer voorgaand aan de voorstelling. Vergeet daarom niet bij uw rekening naar de speciale gastenbon te vragen; deze kunt u bij de bar in Theater de Bussel inwisselen.

Deelnemende restaurants

- De Beren Oosterhout

- Il Vicino

- La Cantina