Drie getalenteerde artiesten op een podium tijdens ExAli-Ben Horsting, Hanne Arendzen en Alejandra Theus zijn drie talentvolle artiesten die je vast herkent. Ze hebben namelijk geweldige optredens gegeven op tv en in het theater. Als je dit artikel leest, denk je waarschijnlijk, "Oh ja, die ken ik!"

Ali-Ben Horsting  is bekend geworden door zijn rollen in populaire tv-series zoals "Voetbal Maffia," "Moordvrouw," "Zwarte Tulp," en "Baantjer." Deze verschillende rollen hebben Ali-Ben geholpen en je kunt hem bijna niet meer ontwijken op de televisie.

Hanne Arendzen heeft het theaterpubliek betoverd met haar optredens in stukken zoals "Een Meeuw" en "Ramses." Ook op televisie heeft ze goed gepresteerd in series zoals "Klem" en "Beatrix: Oranje Onder Vuur." Ze is bekend om haar veelzijdigheid als actrice.

Alejandra Theus heeft indruk gemaakt op het nederlandse publiek. Ze heeft in verschillende tv-programma's gespeeld, waaronder "Soof" en "Flikken Maastricht." Ook op het toneel heeft ze haar talent laten zien in "De Kersentuin." Haar veelbelovende carrière maakt haar een opvallende verschijning in de Nederlandse film- en tv-industrie.

Deze drie artiesten komen samen in de voorstelling "EX" van theatergroep Suburbia. Deze voorstelling is als een spannende achtbaanrit, waarbij het publiek wordt meegenomen op een emotionele en meeslepende reis. Met Ali-Ben, Hanne en Alejandra in de hoofdrol, kun je zeker zijn van een geweldige voorstelling. Het wordt een avond om niet te vergeten voor alle theaterliefhebbers.


 • Ex

  Theatergroep Suburbia
  zo 8 okt 15:00
  KLEINE ZAAL
  8 okt
  15:00
  Tickets