Valentina Tóth verrast met haar debuut 'Wildbloei'


Valentina Tóth heeft met haar debuutprogramma 'Wildbloei' een grote indruk gemaakt in de wereld van kleinkunst en cabaret. Haar talent en veelzijdigheid worden unaniem geprezen door critici, wat resulteerde in lovende recensies en vijfsterrenbeoordelingen van belangrijke kranten, een nominatie voor Neerlands Hoop én een selectie voor de Cabaret Collectie 2024. Wij zijn ontzettend benieuwd, 13 september is ze te zien in ons theater!


"'Wildbloei' een unieke performance van het megatalent Valentina Tóth hoe kan er zoveel talent in één persoon zitten." - de Volkskrant 

Frisse wind in kleinkunstland
Theaterkrant beschrijft Tóth's debuut als een "perfect programma" en een "frisse wind in kleinkunstland, een wervelwind". Ze bewonderen haar vermogen om haar geest en fantasie vrij te laten, terwijl ze toch de rode draad behoudt, en haar talent in pianospel, acteren en zang.

Diepgaand en reflectief
De NRC prijst 'Wildbloei' als een "overweldigend debuut" waarin Tóth het thema van 'de hysterische vrouw' diepgaand verkent. Haar vermogen om complexiteit toegankelijk te maken voor het publiek wordt sterk benadrukt.

Vakmanschap en gelaagdheid
Het Dagblad van het Noorden benadrukt Tóth's indrukwekkende vakmanschap, zowel in haar pianospel als in haar vermogen om een gelaagd verhaal te vertellen. Dit draagt bij aan de diepte en impact van 'Wildbloei'.

'Wildbloei' markeert niet alleen het indrukwekkende debuut van Valentina Tóth, maar ook haar opkomst als een belangrijke nieuwe stem in de Nederlandse cabaret. Haar vermogen om verschillende kunstvormen te combineren en complexe thema's op een meeslepende manier te behandelen, heeft haar terecht veel lof opgeleverd. Voor liefhebbers van vernieuwende en diepgaande theaterervaringen is Valentina Tóth iemand om in de gaten te houden. Op 13 september bijvoorbeeld, tijdens haar voorstelling 'Wildbloei' in Theater de Bussel! ;-)

 • Valentina Tóth

  Wildbloei
  vr 13 sep 20:15
  GROTE ZAAL
  13 sep
  20:15
  Tickets