Nog één maandje te gaan: carnaval 2023!

Hatsiekedee! Het is bijna tijd voor het gezelligste feest van Brabant: carnaval 2023! Ook Leuttempel dun Bussel gooit haar deuren open om heel Kaaiendonk te verwelkomen. Lees snel verder wat je bij ons kunt verwachten!

Voor de jonge Kaaiendonkers: Ut Kaais Walhalala Zero
Tieners uit Kaaiendonk en omstreken zijn van vrijdag 17 t/m maandag 20 februari in de avond welkom op dit spetterende carnavalsfeest, alleen voor de jeugd! Trek je leukste carnavalsoutfit aan en kom samen feesten met knallende DJ's en toffe artiesten. Lees snel verder voor de line-up met o.a. The Partysquad, Zanger Kafke, La$$a, H3: want het is Hitjesdag en meer!

- Wanneer ➜ vrijdag 17 t/m maandag 20 februari
- Hoe laat ➜ 20:00 tot 01:00 (na 22:00 geen toegang meer)
- Voor wie ➜ iedereen tussen de 14 en 17 jaar. Ben je nu 13 en wordt je dit jaar nog 14? Ook dan ben je welkom (geboortejaar 2009). Carnavaleske kleding is verplicht!
- Kaarten ➜ €8,- per avond, €28,- voor een passepartout voor alle vier avonden. Verkoop start zaterdag 28 januari om 10:00, alleen aan de balie van Theater de Bussel
Let op: op de avond van je bezoek dien je bij entree een geldig identiteitsbewijs te tonen.Voor het hele gezin: Kindercarnaval
Ook voor het hele gezin is de Leuttempel tijdens carnaval weer te bezoeken. Van zaterdag 18 t/m dinsdag 21 februari zijn jong én oud welkom om samen de polonaise te lopen. Uiteraard inclusief springkussen, Popcornbal én verrassingsacts!

- Wanneer ➜ zaterdag 18 t/m dinsdag 21 februari
- Hoe laat ➜ 14:00 tot 18:30
- Voor wie ➜ iedereen die maar wil, uiteraard alleen met carnavaleske kleding!
- Kaarten ➜ die zijn er niet, loop gerust en voor niks binnen!

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk, hou de website en onze socials in de gaten!
Klik hier voor onze Facebook pagina.
Klik hier voor onze Instagram pagina.

Huisregels Ut Kaais Walhalala Zero (klik voor fullscreen versie)