Ontdek de Cabaret Collectie 2024: Cabaret en Kleinkunst op z’n best!


De Cabaret Collectie is een initiatief van het Nederlands Theater Festival en De Kleine Komedie. De Cabaret Collectie is een selectie van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen van het afgelopen seizoen. Eén van die voorstellingen is ‘Wildbloei’ van Valentina Tóth, op vrijdag 13 september te zien in ons theater!

De jury over ‘Wildbloei’
Dit zegt de jury over de voorstelling: “Valentina Tóth schakelt, met schijnbaar gemak, tussen uitgesproken personages en kwetsbare onderonsjes. Door een prachtige parade van eigenzinnige, woedende, falende, sterke vrouwen op te voeren, houdt ze in haar dampende debuutvoorstelling het publiek een veelzeggende, confronterende spiegel voor. Wildbloei is een samengebald totaalkunstwerk dat stoomt, briest, kietelt en raakt.“ 


Naast de lovende woorden vanuit de Cabaret Collectie 2024 won Valentina Tóth in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023 en is ‘Wildbloei’ door zowel NRC als de Volkskrant bekroond met een vijf sterren-recensie. Dit wil je zien! Vrijdag 13 september om 20.15 uur in Theater de Bussel. 


 • Valentina Tóth

  Wildbloei
  vr 13 sep 20:15
  GROTE ZAAL
  13 sep
  20:15
  Tickets