Laatste nieuws over de Covid-maatregelen


We zijn weer open!


Lief publiek,

We zijn weer open! Wij zijn superblij dat we weer artiesten en publiek mogen verwelkomen en dat er gespeeld en geapplaudiseerd kan worden.

In de maand juli en juli staan er allerlei mooie voorstellingen en films op het programma. Kijk in onze Agenda voor het meest actuele overzicht. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is reeds gestart!

Voor sommige voorstellingen geldt momenteel een wachtlijst, dit zijn verplaatste voorstellingen. We raden je aan om jezelf zeker op de wachtlijst te plaatsen, want het zou zomaar kunnen dat we nog extra capaciteit krijgen en dan sta je op de wachtlijst vooraan voor tickets.

De kaartverkoop voor seizoen 2021-2022 is gestart. We hebben weer een fantastisch programma boordevol prachtige voorstellingen en geweldige artiesten. Bekijk hier ons programma. 

Graag tot snel in ons en jouw theater!

Theater Thuis - Livestreams


Sinds oktober 2020 beschikken we, dankzij de fantastische bijdrage van onze Vrienden van de Bussel, over kwalitatief hoogwaardige opname apparatuur. We kunnen je dus blijven verrassen met mooie voorstellingen en intieme concerten, die we rechtstreeks je huiskamer binnen streamen.  Je mist geen detail meer, want je zit voortaan altijd op de eerste rij met Thuis Theater van Theater de Bussel.

Hoe werkt Theater Thuis? We zetten de meest gestelde vragen voor je op een rij:   


Ik heb tickets voor een Thuis Theater, waar vind ik de livestream terug?  

Na het bestellen vind je de voorstelling in 'mijn agenda' terug. Log in op www.theaterdebussel.nl. Middels het poppetje rechtsboven kom je bij ‘mijn agenda’. Daar kies je voor de button ‘Theater Thuis Ticket” en je komt op de pagina waar de livestream te zien zal zijn.  
 
Hoe kijk ik de live-stream op mijn televisie? 
Wanneer je beschikt over een tv met internet aansluiting (SMART-tv) dan kun je de webpagina van Theater de Bussel op je tv openen en vanuit daar inloggen. Wanneer je niet beschikt over een smart-tv dan adviseren we je om je computer of laptop middels een HDMI- of VGA kabel aan te sluiten aan je televisie.   
 
Ik wil met meerdere personen naar de live-stream kijken, hoeveel tickets heb ik nodig? 
Per scherm heb je maar 1 ticket nodig. Je kunt uiteraard wel met meerdere personen naar 1 scherm kijken. De livestream is gekoppeld aan je online account, je hebt daarom genoeg aan 1 Theater Thuis Ticket per voorstelling.  
 
Kan ik de live-stream ook op een later tijdstip terugkijken?  
Dit is per live-stream verschillend en afhankelijk van de afspraken met de artiesten en/of organisatie. Soms is de live-stream een unieke uitzending en alleen live te bekijken, maar in andere gevallen kun je de live-stream later terug kijken. De voorwaarde is wel dat je vóór aanvang van de live-stream het ticket al hebt besteld. Wanneer je wilt terugkijken, log dan in op www.theaterdebussel.nl. Via het poppetje rechtsboven klik je door naar ‘bestelhistorie’. Vervolgens klik je op de button ‘Theater Thuis Ticket’ . Wanneer de live-stream nog beschikbaar is, kun je die op deze pagina terugkijken. 
  
Ik wil (achteraf) een donatie doen voor een live-stream, waar kan ik dit doen? 
Bedankt dat je wilt doneren. Je kunt doneren op de pagina waar de live-stream te zien is. Wanneer je achteraf nog wilt doneren, dan kan dat na inloggen op www.theaterdebussel.nl, via het poppetje rechtsboven bij ‘bestelhistorie’. Klik met de button ‘Theater Thuis Ticket’ op de voorstelling van je keuze en je komt op de pagina waar je kunt doneren.   

De covid-maatregelen in Theater de Bussel


Wij zijn weer open en heten je weer van harte welkom in ons theater. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we ons theater volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden. Onze theater is er klaar voor om jou weer te ontvangen.

Wij werken niet met testen voor toegang omdat wij ons houden aan de 1,5 meter placering. U hebt dus geen negatieve test nodig om binnen te komen.

Mondkapje

Vanaf 1 december 2020 geldt er een nationale mondkapjesplicht voor mensen vanaf 13 jaar in alle publieke ruimtes. Dat geldt dus ook voor Theater de Bussel. Wij verzoeken onze gasten dus dringend om een mondkapje op te doen in ons theater. Zodra je op je toegewezen plaats in de zaal zit mag je het mondkapje afdoen. Mocht je jouw mondkapje vergeten zijn, dan kan je er altijd eentje vragen aan één van onze medewerkers.

LET OP: Vanaf 26 juni 2021 geldt er GEEN mondkapjesplicht meer.

Kleine (film)zaal

In onze kleine zaal zijn de zitplaatsen zodanig geselecteerd, dat per twee plaatsen de 1.5 meter afstand gewaarborgd is.  Je mag plaatsnemen op de beschikbare plaatsen, die worden toegewezen door één van onze medewerkers. Op jouw ticket staat wel een rijnummer vermeld. Graag niet meer dan 15 minuten voor aanvang van de film aanwezig zijn.

Overige maatregelen:

We hebben in het theater verder de volgende maatregelen genomen om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

  • Toiletten worden regelmatig gereinigd. Ook zijn er voldoende desinfecterende middelen voor uw persoonlijke hygiëne.
  • Er zijn looproutes aangebracht, zodat bezoekers zo min mogelijk oponthoud ondervinden.
  • De beschikbare zitplaatsen in de zaal, zijn op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Ons personeel staat klaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden

Verder verzoeken we je je te houden aan de volgende huisregels:

- Houd 1.5 meter afstand
- Betreedt en verlaat de zaal op instructie van onze medewerkers
- Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid

Veelgestelde vragen algemeen

Theater de Bussel is weer geopend!

De theater/VVV-balie is open van maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur  en vrijdag 10.00 uur - 20.00 uur.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur.

Ook kun je via mail aan info@theaterdebussel/nl jouw vraag ons stellen, die we zo goed mogelijk zullen beantwoorden. 

Hieronder vind je een aantal van de meeste gestelde vragen. Wij zullen dit overzicht bijwerken als er nieuwe vragen zijn. 

Moet ik een mondkapje op?

Vanaf 1 december 2020 geldt er een nationale mondkapjesplicht voor mensen vanaf 13 jaar in alle publieke ruimtes. Dat geldt dus ook voor Theater de Bussel. Wij verzoeken onze gasten dus dringend om een mondkapje op te doen in ons theater. Zodra je op je toegewezen plaats in de zaal zit mag je het mondkapje afdoen. Ben je jouw mondkapje vergeten? Dan kun je er eentje vragen aan één van onze medewerkers.

LET OP!: Vanaf 26 juni 2021 geldt er geen mondkapjesplicht meer. 

Hoe kunnen we de Bussel bereiken?

- We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Ook zijn we bereikbaar per mail. Je kunt je vragen mailen naar info@theaterdebussel.nl.

- De VVV/Theaterbalie is open van maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. 

Welke maatregelen heeft Theater de Bussel genomen rond het coronavirus?

We hebben in het theater uiteenlopende maatregelen toegepast om uw bezoek aan ons en jouw theater zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van deze maatregelen zijn:

  • Toiletten worden regelmatig gereinigd. Ook zijn er voldoende desinfecterende middelen voor uw persoonlijke hygiëne.
  • Er zijn looproutes aangebracht, zodat bezoekers zo min mogelijk oponthoud ondervinden.
  • De stoelen die in de zaal gebruikt worden, staan op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Ons personeel staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden.

Wat als de voorstelling toch niet doorgaat?

Als een voorstelling niet gespeeld kan worden, stellen we je zo snel mogelijk op de hoogte en ontvang je een digitaal tegoed of je geld terug. Het digitaal tegoed is online inwisselbaar.

Wat moet ik doen als ik zelf besluit niet naar de voorstelling te gaan?

Je hebt een kaartje gekocht maar je wilt bij nader inzien niet naar de voorstelling gaan (bijvoorbeeld vanwege gezondheidsklachten)?  Je kunt gebruik maken van onze retourregeling. Laat dit weten via info@theaterdebussel.nl en ruil je kaarten in voor een nieuwe voorstelling, digitaal tegoed of geld retour.

Ik heb kaarten voor een voorstelling, die is verplaatst. Zijn deze nog geldig?

Jouw kaarten voor de verplaatste voorstelling blijven gewoon geldig en kan je vinden in jouw Busselaccount. Op het moment dat de verplaatste voorstelling alsnog plaatstvindt, kan je gewoon deze kaarten gebruiken en meenemen (geprint of digitaal op jouw smartphone). Je ontvangt sowieso vlak van tevoren nog een mail over de voorstelling. 

Ik heb kaarten voor een voorstelling die is geannuleerd. Wanneer ontvang ik daar bericht over? 

Alle kaartkopers van de voorstellingen die wegens de coronamaatregelen worden geannuleerd, ontvangen een persoonlijk bericht van ons. Mocht je nog geen mail hebben ontvangen, dan raden we je aan om goed jouw Spambox of Ongewenste mailbox te controleren.

Krijg ik geld terug van mijn gekochte kaarten? 

Gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing van de voorstelling geen optie zijn, dan komt er uiteraard een compensatie. In de mail die de kaartkopers van ons hebben ontvangen, kon men hun voorkeur aangeven. Mocht u geen mail hebben ontvangen, controleer dan goed uw spambox of ongewenste mail. Mocht u hier nog vragen hebben, kunt u een mail sturen naar info@theaterdebussel.nl.

 

Telefonisch bereikbaar

- We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Ook zijn we bereikbaar per mail; vragen kun je mailen naar info@theaterdebussel.nl.

- De VVV/Theaterbalie is weer open van maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur. 

Cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content van derden af te beelden, zoals ook video’s, en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in. Als u niet akkoord bent, kunt u via de knop ‘Instellingen aanpassen’ uw voorkeuren opgeven. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt uw winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kunt u inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen