Klaar voor een muzikaal avontuur?

Het laatste deel van ons theaterseizoen staat bol van de betoverende tributevoorstellingen die je niet wilt missen! Van april tot en met juni hebben we een gevarieerd programma voor je samengesteld, waarin we een ode brengen aan legendarische muziekiconen. Laat je verrassen en betoveren door de onderstaande tributes die op het programma staan!


The Celtic Tenors - From Ireland With Love 
Een fantastische ode aan Ierland! Al meer dan twintig jaar vormen The Celtic Tenors een briljant muzikaal trio. In het cross-over genre blinken ze uit met een grote variatie aan stijlen: van Ierse folk en traditionele nostalgische melodieën tot klassiek materiaal. Bekijk hieronder de video voor alvast een voorproefje.
Chris Grem - Chris Grem vs. Neil Diamond 
Het was tijd voor Chris om zijn grote droom uit te voeren: een persoonlijke ode aan Neil Diamond brengen. Geen standaard tribute, maar een verrassende voorstelling waarin hij laat zien hoe hij uiteindelijk toch fan werd van de meest succesvolle ‘guilty pleasures’ aller tijden.


Teus Nobel - Tribute to Chet Baker - Liever in de KluiZ dan ThuiZ
Trompettist en Edisonwinnaar Teus Nobel is al jaren een van de hoofdrol spelers van de Nederlandse Jazzscene. Hij gaf inmiddels concerten in meer dan 20 landen verdeeld over alle werelddelen en nu komt hij naar onze Kluiz editie met deze geweldige tribute. 


Queen The Music - A Night at the Opera 
Tijdens dit optreden van QUEEN The Music kun je maximaal genieten van het beste materiaal van deze illustere band. In dit zit-concert wordt het gelijknamige album “A Night at the Opera” uitgelicht. De dynamische energie en enthousiasme van de vier vocalisten spat er vanaf. 


Niels van der Gulik en Frans Kooijman - Central Park - The Story of Simon & Garfunkel
Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park is misschien wel het bekendste optreden van dit duo. Ruim tien jaar na hun scheiding was dit optreden het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert. 


Kan je ook geen genoeg krijgen van onze geweldige tributes?  Dan hebben we goed nieuws. We hebben al een tribute van het nieuwe seizoen voor je gepland: de Phil Bee Cocker Band, die op 14 maart 2025 zal optreden. Mogelijk ken je ze al van het televisieprogramma Battle of the Tribute Bands, waar ze afgelopen editie aan meededen. 

QUEEN The Music

A Night at the Opera

26 apr 20:15 - 22:35

Niels van der Gulik, Frans Kooijman e.a.

Central Park - The Story of Simon & Garfunkel

15 jun 20:30 - 22:20
Phil Bee Cocker Band coverband treedt op in Theater de Bussel

Phil Bee Cocker Band

With A Little Help From My Friends

14 mrt 20:15 - 21:45

Teus Nobel

After Hours - Tribute to Chet Baker - Liever in de KluiZ dan ThuiZ

17 apr 20:30 - 23:00

Chris Grem

Chris Grem vs. Neil Diamond

14 apr 15:00 - 16:40

The Celtic Tenors

From Ireland With Love

13 apr 20:15 - 22:15