Theaterseizoen 2023-2024 is nu bekend!

Jaaa, het is zo ver! Ons programma voor theaterseizoen 2023-2024 is nu bekend! In dit bericht geven we antwoord op de belangrijkste vragen voor het nieuwe seizoen.


Wanneer is de brochure voor het nieuwe seizoen beschikbaar?

De brochure is vanaf nu verkrijgbaar bij de balie van het theater of in de omgeving van Oosterhout bij openbare plaatsen als supermarkten, restaurants, winkels etcetera. Ontvang je de brochure liever thuis? Dan kun je jezelf opgeven via de website. Klik hiervoor op onderstaande knop, vul het formulier in en je ontvangt de brochure spoedig op je deurmat.

Uiteraard kun je ook lekker door onze digitale brochure heenbladeren, of de agenda op de website doorspitten.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Wanneer begint de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen?

Op maandag 22 mei start de voorverkoop voor Liefhebbers. Je kunt vanaf die dag kaarten bestellen als je minimaal zes voorstellingen van het nieuwe seizoen in één keer besteld. Uitzonderingen hierop zijn Lokaal Talent voorstellingen. 
Wanneer je dit doet ontvang je de Liefhebber status, waarmee je niet alleen je kaarten tijdens de voorverkoop al kunt bestellen, maar je ontvangt ook nog 10% korting op je bestelling én op elke bestelling die je later in het seizoen nog doet!

Anderhalve week later, op zaterdag 3 juni, zal de losse kaartverkoop starten.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is er dit seizoen anders aan de online kaartverkoop?

Sinds 2 mei is ons theater overgestapt op een nieuwe partner voor onze online kaartverkoop. Via dit nieuwe kaartverkoop systeem is het nog makkelijker om bestellingen te plaatsen en kun je meer dingen zelf regelen. Zo kun je zelf je gekochte kaarten omruilen voor een andere stoelplaats, of je kunt je kaarten retourneren mits deze voldoen aan onze annuleringsvoorwaarden. Ook kun je bestelde kaarten (deels) naar iemand toesturen: handig als je bijvoorbeeld met twee medebezoekers komt die je pas in het theater ontmoet! 

Let op: De eerste keer dat je inlogt in onze nieuwe kaartverkoop omgeving zal je gevraagd worden om een nieuw wachtwoord aan te maken. Hierna worden al je huidige accountgegevens overgezet naar het nieuwe kaartverkoop systeem en kun je gewoon weer kaarten bestellen. We raden je daarom aan om je nieuwe wachtwoord aan te maken vóór de verkoop van het nieuwe seizoen begint.


Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@theaterdebussel.nl of 0162-428600.