Luister alvast naar muziek van oktober

Kan jij ook niet wachten tot ons muzikale programma weer begint? In oktober hebben wij weer een aantal fantastische muzikanten voor je klaar staan. Hieronder staan er een paar voor je uitgelicht. Ook kan je onderaan de pagina alvast naar een aantal nummers luisteren!

We beginnen de maand met de band Beyond the Music, zij spelen een unieke uitvoering van U2's veelgeprezen album "The Joshua Tree". Samen met een liveband en klassiek orkest onder leiding van Nigel Connell neemt Beyond the Music je mee in dit iconische album. 

Ook Flip Noorman staat in oktober weer bij ons op het podium. Flip Noorman "zingt Tom Waits" (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier deze top muzikant naar het theater brengt. Flip kan zichzelf ook wel een top muzikant noemen want met zijn eigen lied 'Ze weten wie je bent' won hij dit jaar de Annie M.G. Schmidtprijs.

Natuurlijk is er ook week een KluiZ editie, namelijk "De Linkse Hobby Band". Vijf muziekdocenten die een onverwoestbare zin hadden een band te formeren, zelf stukken schrijven, arrangeren, uitproberen en optreden. Lekker spelen en dat doen ze, vijf top muzikanten die de hele wereld al zijn over geweest.

Tijdens de voorstelling "Cuby's Blues" wordt er een ode aan de band Cuby & The Blizzards gehouden door oud band gitarist Erwin Java. Hij wordt hierin bijgestaan door twee speciale gasten: Erwin Nyhoff en Sean Webster. Het drietal zingt de grote hits als ‘Window of my eyes’ en ‘Appleknochers Flophouse’.

Benieuwd naar deze artiesten ? Luister hieronder naar onze oktober Spotify lijst met nummers van al deze muzikanten
Wil je meer weten over de voorstellingen. Klik dan hieronder en lees meer. 

Beyond the Music

The Joshua Tree

4 okt 20:15 - 22:05

Flip Noorman

Zingt Tom Waits

GENOMINEERD VOOR DE POELIFINARIO
6 okt 20:30 - 22:30

De Linkse Hobby Band

Liever in de KluiZ dan ThuiZ

18 okt 20:30 - 23:00