Tribute theateravonden: een eerbetoon aan muzikale groothedenDit seizoen plannen we opnieuw een serie eerbetoon theateravonden. We hebben speciale avonden samengesteld om de muzikale nalatenschap van enkele van 's werelds grootste artiesten te eren. Hier is een overzicht van onze aankomende voorstellingen:

The Bentleys - Echoes of the 50’s & 60’s
The Bentleys nemen je mee naar de muziek van de jaren 50 en 60. Maar wist je dat zelfs in de jaren 70 nog die onmiskenbare sixties-vibe te horen was? Het is als een echo uit een vervlogen tijd! En die Chuck Berry-hit 'No Particular Place To Go' uit 1964? Dat was gewoon een echo uit de jaren vijftig!

A-Fever - The Ulitmate ABBA Tribute 
Al meer dan 40 jaar lang zet ABBA mensen van alle leeftijden over de hele wereld aan het dansen. Nu brengt A-Fever een ode aan deze legendarische band in de geschiedenis van de popmuziek. Verwacht grote hits zoals 'Dancing Queen', 'Mamma Mia' en 'Waterloo', samen met de mooiste verhalen uit de geschiedenis van ABBA.

The Stones vs The Beatles Battle - Harry Sacksioni, Manny Angeletti, Edward Reekers e.a.
De eeuwige rivaliteit tussen de brave Beatles en de rebelse Stones komt tot leven in "The Stones vs The Beatles Battle", maar het draait vooral om de beste nummers van deze popiconen. Ga op in deze theatrale 'battle of the bands' en koop je kaartje, of je nu fan bent van de Stones, de Beatles of allebei!

Hanssi Kaiser - Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show
In een absolute hommage aan de originele Duitse Schlager brengt Hanssi Kaiser een avondvullend programma met alle bekende en minder bekende Duitse Schlager Hits van welheer. Nederland genoot mee van de Duitse Schlagers van Udo Jürgens, Jürgen Marcus, Heino en onze eigen Rudi Carell.

Legendary Albums Live - Nirvana's MTV Unplugged in New York
De waanzinnige tijd in 1993 toen Nirvana als grungehelden de show stal op MTV's 'Unplugged'. Ze speelden niet alleen hun eigen nummers, maar bliezen iedereen omver met te gekke covers, zoals David Bowie's 'The Man Who Sold The World'. Die kale, emotionele versies van nummers maakten gewoon indruk!

Lees meer informatie over de voorstellingen hieronder en zorg dat je optijd je kaartjes reserveert voor een avond vol muzikale betovering. Of je nu fan bent van ABBA, Jazz,  jaren '50/'60-muziek, The Stones of The Beatles deze tribute theateravonden hebben voor ieder wat wils. We hopen je snel te zien in ons theater voor een geweldige tijd!

Legendary Albums Live

Nirvana's MTV Unplugged in New York

1 mrt 20:15 - 21:45

Hanssi Kaiser

Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

THEATERWEEKEND | €10,- voor een ticket
28 jan 15:00 - 17:10

The Stones vs The Beatles Battle (reprise)

Harry Sacksioni, Manny Angeletti, Edward Reekers, Syb ‘Mick’ van der Ploeg en band

25 jan 20:15 - 22:35

A-Fever

The Ultimate ABBA Tribute

20 jan 20:15 - 22:35

The Bentleys

Echoes of the 50’s & 60’s

13 jan 20:15 - 22:15