Tribute theateravonden: een eerbetoon aan muzikale groothedenOok dit seizoen hebben we een reeks tribute theateravonden op de planning staan. Deze avonden zijn speciaal ontworpen om de muzikale erfenis van enkele van 's werelds grootste artiesten te eren. Hier is een overzicht van onze komende voorstellingen:

Beyond the Music - The Joshua Three
Bereid je voor op een meeslepende reis door de hits van U2. Deze getalenteerde artiesten brengen niet alleen de muziek, maar ook de geest van U2 naar ons podium. Met hun ongekende vaardigheden en passie voor de nummers, belooft deze voorstelling een echte traktatie te zijn voor U2-fans en muziekliefhebbers in het algemeen.

Flip Noorman - Zingt Tom Waits
Stap binnen in de wereld van Tom Waits zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren. Flip Noorman neemt je mee op een reis vol verhalen en emoties, met de kenmerkende gruizige stem van Waits. Het is een eerbetoon dat de diepte van Waits' teksten en muziek perfect weergeeft.

Erwin Java, Erwin Nyhoff en Sean Webster - Cuby's Blues
De Nederlandse blueslegende Cuby krijgt de eer die hij verdient met deze voorstelling. Deze drie getalenteerde muzikanten brengen de rauwe, authentieke blues van Cuby tot leven. Bereid je voor om weggeblazen te worden door hun passie voor de blues.


Eric Vaaron Morel - Liever in de KluiZ dan ThuiZ

In deze speciale editie van ons KluiZ programma gaat Eric met zijn jonge talentvolle gasten op zoek naar de Spaanse klanken in de muziek van jazzlegende Miles Davis. Met name de albums ‘Kind of Blue’, die tot één van de populairste jazz albums behoort, en ‘Sketches of Spain’ worden onder de loep genomen.

Berget Lewis - We Are One / Celebrate Tina
Tina Turner is een levende legende, en Berget Lewis brengt haar ongelooflijke energie naar het theater. Met krachtige vocalen en een buitengewoon podium-presence brengt ze hulde aan Tina's grootste hits. Het is een eerbetoon dat de ziel raakt.

The 70's Unplugged - Songs for the Road
Reis terug in de tijd naar de jaren '70, een tijdperk van geweldige muziek en culturele veranderingen. Deze akoestische reis omvat folk en rockhits die je doen denken aan die bijzondere periode. Sluit je aan bij ons voor een nostalgische reis langs de soundtrack van de jaren '70.

Lees meer informatie over de voorstellingen hieronder en zorg dat je optijd je kaartjes reserveert voor een avond vol muzikale betovering. Of je nu fan bent van U2, Tom Waits, blues, lachen, Tina Turner of jaren '70-muziek, deze tribute theateravonden hebben voor ieder wat wils. We hopen je snel te zien in ons theater voor een geweldige tijd!

Beyond the Music

The Joshua Tree

4 okt 20:15 - 22:05

Flip Noorman

Zingt Tom Waits

GENOMINEERD VOOR DE POELIFINARIO
6 okt 20:30 - 22:30

Eric Vaarzon Morel

De Spaanse Miles Davis - Liever in de KluiZ dan ThuiZ

15 nov 20:30 - 23:00

Berget Lewis

We Are One / Celebrate Tina

30 nov 20:15

The 70's Unplugged

Songs for the Road

15 dec 20:15