Cabaretmusical 'Ver Van Je Bed' genomineerd voor 8 Musical Awards!

Na een fantastische première op zaterdag 23 maart is 'Ver Van Je Bed' als kers op de taart maar liefst 8 keer genomineerd voor een Musical Award, waaronder Beste Kleine Musical. Bovendien zijn alle spelers genomineerd voor beste hoofdrol in een kleine musical. Op 7 juni staat 'Ver Van Je Bed' bij ons in de grote zaal. Deze nominaties beloven een mooie voorstelling.

'Ver van je bed' is een cabaretmusical die een frisse wind brengt in de theaters. Het neemt het publiek op satirische wijze mee door de herkenbare uitdagingen van deze tijd. Geen enkel taboe blijft onbesproken in deze eigentijdse voorstelling, die doordrenkt is met humor, satire en nieuwe muziek.

Het verhaal draait om Hannah, Pieter en moeder Marjan, gespeeld door Renée de Gruijl, Martijn Kardol en Annick Boer. Hannah, bijna dertig, had verwacht dat haar leven nu wel op rolletjes zou lopen. Maar het vinden van een koophuis in deze oververhitte huizenmarkt lijkt een onmogelijke opgave, en een relatie vinden zonder te swipen is al even lastig. Pieter staat voor de uitdaging om een betaalbare woning te vinden voor hem en zijn baby. Als klap op de vuurpijl verschijnt er opeens een nieuwe man in het leven van hun moeder: Jan Dirk, gespeeld door Bart van Veldhoven, die zichzelf presenteert als de nieuwe 'lifecoach' van Marjan.

Terwijl ze nostalgisch terugverlangen naar het verleden, worden ze geconfronteerd met de harde realiteit van een snel veranderende wereld. Een happy end lijkt verder weg dan ooit tevoren. Maar samen gaan ze op zoek naar verbinding en omarmen ze het ongemak dat daarbij komt kijken, in een poging hun weg te vinden in deze verwarrende tijden.

'Ver van je bed' is op 7 juni in Theater de Bussel te zien.

 • Ver van je bed

  Annick Boer, Martijn Kardol, Renée de Gruijl e.a.
  vr 7 jun 20:15
  GROTE ZAAL
  7 jun
  20:15
  Tickets