MELL te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers

In de muziekwereld zijn er artiesten die opvallen door hun unieke geluid, creativiteit en uitstraling. MELL van MELL & Vintage Future is zeker een van deze artiesten. Met haar krachtige stem en passie voor muziek heeft ze de harten van veel mensen veroverd. Zaterdag 2 september is MELL te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma "Beste Zangers," weer een nieuwe stap in haar carrière.

MELL, ook wel bekend als Melanie Jonk, is een Nederlandse zangeres, songwriter en producer. Ze werd bekend door haar project "MELL & Vintage Future," waarin ze een unieke mix van verschillende muziekstijlen toont, waaronder soul, jazz, funk en elektronica. Haar muziek is een eerbetoon aan het verleden, met een moderne draai die haar geluid fris en bij de tijd houdt. Wat opvallend in de muzikale reis van MELL is het vermogen om genres te overstijgen en een tijdloos geluid te creëren dat zowel oude als nieuwe luisteraars aanspreekt. Haar stem is een krachtig instrument om emoties rechtstreeks naar het hart van het publiek over te brengen. 

MELL's deelname aan het nieuwe seizoen van "Beste Zangers" is een kans voor het grote publiek om haar muziek en persoonlijkheid beter te leren kennen.  Haar bijzondere benadering van muziek en haar vermogen om emoties via haar stem over te brengen, zal ongetwijfeld indruk maken op de kijkers. Op 9 september draait de aflevering helemaal om MELL; dit is een kans die je absoluut niet wilt laten schieten.

Terwijl MELL zich voorbereidt op haar optredens in "Beste Zangers," kunnen wij alleen maar vol enthousiasme uitkijken naar haar voorstelling "Roots & Romance III" die op 28 december in ons theater te zien is.

Wil je alvast een voorproefje, luister dan hieronder naar MELL's nieuwste single "Higher Love". 

 

 • MELL & Vintage Future

  Roots & Romance III
  do 28 dec 20:15 - 22:50
  GROTE ZAAL
  28 dec
  20:15 - 22:50
  Tickets