Herfstvakantie

Superleuke familievoorstellingen in de herfstvakantie!

Ook deze herfstvakantie is er weer van alles te beleven in Theater de Bussel.


Brandweerman Sam (2+) gaat op zoek naar de schatkist op Piekepolder eiland en jij kan hem helpen! Vóór de voorstelling kun je in de foyer van het theater je eigen ooglapje maken om als een échte piraat op zoek te gaan naar die schat!


Peppa Pig (2+) gaat op schoolreisje naar het strand en nodigd jouw uit op dit feestelijke uitstapje! Vóór de voorstelling kun je in de foyer van het theater je eigen muziekklapper versieren in de Peppa Pig-knutselhoek! Dan kun je met Peppa en haar klasgenootjes meeklappen bij het leukste schoolreisje ooit!


Maas Theater en Dans komt met Lampje (8+) naar het theater. De voorstelling is gebaseerd op het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap, het boek won vier boekenprijzen waaronder de Gouden Griffel en gaat over Lampje, de dappere dochter van een vuurtorenwachter. Trouw schreef in een recensie hierover: 'Lampje is zó levensecht dat het lijkt alsof ze uit het boek tevoorschijn is gesprongen'.


Beleef een variété-avond vol muziek, sketches, circus-acts en film met Circus Charms (7+)! Met stevige Russische muziek van het circusorkest, rebellerende broers en liederen van Alexander Mosolov. NRC schreef in een recensie over Circus Charms: 'De absurdistische variétéshow is een voltreffer: hilarisch, eigenzinnig en ontroerend'.


Komen jullie kijken?


Graag wat vaker samen naar het theater? Neem een kijkje in onze familiebrochure!

Houd daarnaast rekening met de geldende coronamaatregelen. Meer hierover lees je op onze COVID-NIEUWS pagina.