Annick Boer en Soy Kroon in Wie Is De Mol 2023!

Op zaterdag 7 januari gaat het 23e seizoen van Wie Is De Mol van start. Misschien is actrice Annick Boer de Mol? Of is acteur Soy Kroon ditmaal de saboteur?

Later dit theaterseizoen zie je Annick in Theater de Bussel tijdens het toneelstuk "Familiespel" of haar solo programma "Deze is nóg beter". Komende weken kun je zien hoe zij zich in Zuid-Afrika door het spel der misleiding worstelt. Maar speelt zij wel echt mee als kandidaat, of heeft zij een verbogen agenda? In haar mollicitatie zei Annick: "Ik ben natuurlijk 51 met een leesbril, dus ik heb heel veel dingen waarvan ik nu al bang ben dat ik ze niet goed ga doen omdat ik de langzaamste ben. Want die mensen zijn meestal 20, toch? (...) Dus in die zin gaat er natuurlijk sowieso al veel mis. Wat goed is als je de Mol bent."

Ook Soy Kroon is later dit seizoen te zijn met zijn solo voorstelling "Nu ik je zie". In aanloop naar dit seizoen van Wie Is De Mol hoopte ook hij de beruchte saboteursrol in de wacht te slepen. Zou dit hem gelukt zijn? Als tijdens zijn mollicitatie gevraagd wordt waarom hij de Mol wil zijn, antwoord Soy: "Omdat ik een heel ontzettend lief uiterlijk heb, en dat ik alleen maar zo naar kan zijn en zoveel kan liegen (tijdens) dit spel. (...) Ik zou ervoor zorgen dat die pot helemaal leeggetrokken wordt, want ik wil gewoon door naar de volgende ronde. En als kandidaat wil je gewoon door." 

Één ding is zeker: spannend wordt het zeker! Mochten de optredens van Annick en Soy naar meer smaken voor je, klik dan hieronder op één van de aankomende voorstellingen voor meer informatie.


Trust... nobody! 🤫