BIBLIOTHEEK WORKSHOPS

MEER DAN THEATER IN DE BUSSEL

Onder ons dak bevinden zich ook bibliotheek Theek 5 en VVV Oosterhout; samen maken we van de Bussel de culturele huiskamer van Oosterhout. In deze huiskamer is naast theater nog van alles te beleven. Wij presenteren u een deel van het programma van Theek 5, workshops die weer mooi aansluit op een van onze voorstellingen; hopelijk krijgt u de smaak te pakken!
 

PROEF DE WORKSHOPS VAN THEEK 5

Zoekt u inspiratie, kennis & handvatten van een docent met passie? Dan bent u aan het goede adres in onze culturele huiskamer.

PASSIE VOOR TAAL
Hoe zet je ideeën & beelden om in de juiste woorden? Eus Roovers is een echte kunstenaar als het daar om gaat. Als bekende schrijver uit Oosterhout weet hij zijn kennis & enthousiasme haarfijn over te brengen. Krijg inspiratie & handvatten om lekker zelf aan de slag te gaan. Met een brief, column of zelfs je memoires…

Docent: Eus Roovers
Locatie: Bibliotheek Theek 5, Torenstraat 8 in Oosterhout
Datum: do 7 september 19.30-22.00 uur
Kosten: € 20, of € 35 inclusief de toneelvoorstelling Brieven uit Genua van Toneelgroep Maastricht op di 3 oktober 2017.
 

KLASSIEKE OREN
Leer meer over klassieke muziek & vergroot je luisterplezier. Margriet Jacobs is docent muziek & neemt je mee in deze rijke wereld. Niet alleen de feiten, maar ook de diepere lagen komen aan bod. Je weet niet wat je hoort! Laat je inspireren in deze workshop & ga samen aan de slag.

Docent: Margriet Jacobs
Locatie: Bibliotheek Theek 5, Torenstraat 8 in Oosterhout
Datum: do 12 oktober 2017, 19.30-22.00 uur
Kosten: € 20, of € 35 inclusief de muziekvoorstelling Vivaldi Code Rood van Esther Apitulay op do 15 maart 2017.

Voor meer informatie over de workshops en lezingen van Theek 5, kijk op www.theek5.nl
Voor meer informatie over VVV Oosterhout, kijk op www.proefoosterhout.nl
 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.