FAMILIEVOORSTELLINGEN

Wij vinden dat je nooit te jong bent voor theater! Peppa Pig is geschikt voor de allerkleinsten en de oudere kids kunnen griezelen bij de thrillermusical Shock. 

Aangezien er volgens ons niks leukers is dan met het hele gezin naar het theater gaan, kunt u een familieticket kopen bij al onze familievoorstellingen. Bent u met 4 personen? Dan bent u al voordeliger uit dan wanneer u losse tickets zou kopen. De samenstelling van uw gezelschap maakt niks uit, dus oma kan ook met haar kleinkind en twee vriendjes komen. Familietickets zijn online en aan onze kassabalie te koop.

De volgende familievoorstellingen zijn dit seizoen te zien bij Theater de Bussel:

Za 21 oktober 15.00 uur: Hans & Grietje de Musical (4+)

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is.

Do 26 oktober 19.30 uur: Shock - Thrillermusical (12+) (try-out)

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Zo 5 november 15.00 uur: Hoge Fronten - Niet vergeten (7+)

Deze voorstelling gaat over herinneringen én dingen die je liever vergeet. Om een herinnering niet te laten vervliegen, moet je die regelmatig tevoorschijn halen en oppoetsen. Daarom zitten oude mensen vaak herinneringen op te halen. Ze hebben er veel. Als je zeven bent heb je er veel minder. In je hoofd heeft de kast voor de herinneringen nog veel lege laatjes.

Za 9 december 15.00 uur: Slagwerk Den Haag - Stok uit hoed (6+)

Ze spelen met 4 stokken tegelijk, op meer dan 40 instrumenten; de magische slagwerkers zijn echte klankgoochelaars. Ze worden regelmatig vergeleken met illusionisten die met hun toverstok échte magie kunnen bedrijven. De tijd was rijp om de daad bij het woord te voegen. Tijdens het concert Stok Uit Hoed laat Slagwerk Den Haag niet alleen de allermooiste slagwerkmuziek horen, maar werken ze samen met illusionist Aljaz Son. 

Za 23 december 14.00 uur: Peppa Pig - De grote plons! (2+)

Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op televisie bij Nickelodeon en nu dus ook in het theater met haar eigen familiemusical. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar.

Za 13 januari 12.30 & 16.00 uur: Wintercircus Arlette Hanson - Fraaie Fratsen

Adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs, live muziek en heel veel humor zijn de ingrediënten van de nieuwe circusshow Fraaie Fratsen! Geen losstaande acts, maar een aaneenschakeling van fenomenaal ensemblewerk zorgt voor verrassend eigentijds circus met internationale topartiesten. Een aanrader voor iedereen: oud, jong en alles daar tussenin.

Zo 25 maart 14.00 & 16.00 uur: Het Zandkasteel - Koning Koos is jarig (3+)

Koning Koos, Prinses Sassa en Toto komen terug naar Theater de Bussel! Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar. Sassa en Toto vragen zicht juist af wat ze hem gaan geven. Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen.

Za 5 mei 14.00 uur: Buurman & Buurman - A Je To (3+)

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

 

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.