Een gevarieerd aanbod in september!

Vr 18 augustus 2017

De eerste maand van het nieuwe seizoen is er een om naar huis te schrijven: een bekend toneelstuk, jong talent, bekende cabaretiers en heerlijke muziekvoorstellingen! Benieuwd wat je allemaal kan verwachten? Lees dan snel verder. 

MUZIEK

We gaan in september genieten van de blues van Bertus Borgers die met zijn muziek het verhaal vertelt van vallen en opstaan. Van de blues gaan we naar de country en soul van Ricky Koole die samen met Ocobar de klassiekers uit Tennessee en haar eigen nummers ten gehore gaat brengen. We eindigen september met de genadeloos swingende show van The Three Pianeers vol met pianopower. 

CABARET

Zoals eerder gezegd starten we het seizoen met de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk. Erna volgt een bijzondere voorstelling van cabaretier Wim Helsen, deze is namelijk slechts twee maanden in Nederland te zien en dus ook bij ons! We zijn ook erg blij dat de mannen van Purper weer terug zijn in het theater, dat wordt weer een fantastische combinatie van humor en mooie liedjes. Samen met Rob Scheepers gaan we kijken of het vroeger écht beter was en dat doet hij met scherpe, hilarische en herkenbae verhalen. We kijken ook erg uit naar de veelbelovende cabaretier Jan Beuving. Hij is de betaman in de alfajungle van het theater. Wiskundige én winnaar van Annie M.G. Schmidtprijs. 

TONEEL

In september staat er een knaller van een toneelstuk op de planning: namelijk The Play That Goes Wrong. Dit toneelstuk was een gigantisch succes op west End en won dan ook de Best new Comedy Award. Deze voorstelling zorgt voor buikpijn van het lachen, dus mis het niet!

Actueel

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.