Ons nieuwsoverzicht

 • Boek 10 keer jong talent voor slechts 80 euro!

  Onbekend maakt onbemind is het spreekwoord; aan ons om dat te veranderen. De talenten van de talentenpas spelen voor u de longen uit hun lijf en verdienen het om bemind te worden. Laat u verrassen door de grote jongens én meiden van de toekomst in onze kleine zaal. Wij hebben ons talent wat u misschien nog niet kent tot een boeket gebundeld en er een hele grote strik omheen gedaan.

 • De artiesten van het nieuwe seizoen op de leukste festivals

  Het festivalseizoen is weer begonnen! We vinden het ontzettend leuk om te zien dat veel van de artiesten die aankomend seizoen in ons theater staan, ook te bewonderen zijn op verscheidene festivals. We lichten er een paar voor je uit!

 • Rij 5 en 6 worden binnenkort vrijgegeven!

  Tijdens de voorverkoop worden bij alle voorstellingen rij 5 en 6 gereserveerd voor mensen die slecht ter been zijn. Binnenkort worden de plaatsen die nog vrij zijn op deze rijen weer vrij gegeven, dus houdt onze website in de gaten! Let op: rij 5 en 6 van Youp van 't Hek en Jochem Myjer zijn volledig uitverkocht. 

 • Stem op Theater de Bussel als meest gastvrije theater van Nederland!

  'Theater de Bussel in de race voor 'meest gastvrije theater 2017' ‘De verkiezing van het Meest gastvrije theater’ gaat weer van start! En ook dit jaar doet Theater de Bussel weer mee. Stem vanaf 23 mei op ons via www.anwb.nl/theaterverkiezing

Actueel

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.