Ons nieuwsoverzicht

 • Nieuw seizoen start in het openluchttheater met Mark van de Veerdonk!

  We beginnen het theaterseizoen goed met de fantastische voorstelling Kaaskleum van de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk. Omdat de eerste voorstelling van het seizoen een speciale gelegenheid is, vindt deze in het openluchttheater plaats! Als het regent verplaatsen we de voorstelling naar onze grote zaal.

 • De top 5 best verkopende kleine zaal-voorstellingen

  Dit seizoen staat er weer een boel moois in onze kleine zaal. Van aanstormend talent tot intieme concerten: het is er allemaal te vinden. We hebben voor u de 5 best verkopende kleine zaal-voorstellingen op een rij gezet. Psst: we hebben ook een talentenpas waarmee u tien talenten uit de kleine zaal voor slechts 80 euro ziet!

 • De theatertip van medewerker Lisette Joosten!

  Al onze medewerkers geven de komende tijd hun tip voor het nieuwe seizoen. Hoofd horeca en verhuur Lisette Joosten deelt dit keer naar welke voorstelling zij het meeste uitkijkt. 

 • GEANNULEERD: Sesamstraat Theaterfestival

  De voorstelling Sesamstraat Theaterfestival van dinsdag 17 oktober is helaas afgelast. De medewerkers van de kassa brengen eerdere kaartkopers zo snel mogelijk op de hoogte. Onze excuses voor het ongemak.

Actueel

Deze site gebruikt cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Meer informatie

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.